Sociale medier i jeres virksomhed

Som et led i jeres virksomheds markedsføringsstrategi, tilbyder vi online profilering på de sociale medier. Vi overtager styringen af virksomhedens eksisterende Facebook side - eller bygger den op fra bunden. Alle annoncer bliver optimeret til jeres kundesegment. Vi finder sammen frem til en løsning, der matcher jeres visuelle identitet.

  Opbygning/styring af virksomhedens Facebook-side

   Udvikling af markedsføringsstrategi

   Målrettet markedsføring og annoncering på Facebook

   Udvikling af Facebook posts

  Markedsføring af virksomheden på andre sociale medier

Kontakt Halmedia for pris
Facebook

Facebook er i skrivende stund verdens største sociale medie med over to milliarder aktive brugere hver måned. Facebook er derfor en oplagt annonceplatform for jeres virksomhed, og I vil med garanti kunne finde jeres målgruppe på dette medie.
Vi gør en dyd ud af at udvikle Facebook siden, så den appellerer til jeres kundesegment.

Segmentering

Med Facebook har man et utal af muligheder for segmentering. Halmedia segmenterer efter alder, køn, sprog, interesser, demografi og meget andet. Det betyder, at jeres opslag og annonceindhold kan målrettes ned til mindste detalje. I samarbejde med jeres virksomhed udvikler vi en målrettet strategi.

Flere besøg

I får mere online trafik, når vi linker fra Facebook siden til jeres hjemmeside. Med en gennemarbejdet Facebook markedsføring, kan man skabe flere relevante besøg. Det giver mulighed for øget omsætning.

Andre sociale medier

Afhængig af virksomhedens visuelle identitet, kan andre sociale medier være oplagte kanaler til annoncering. Det er fx muligt at annoncere på Instagram, Twitter, LinkedIn og andre medier.

Har Halmedia vækket interesse?

Kontakt Halmedia og lad os sammen finde frem til en løsning, der er skræddersyet til jeres virksomhed.

Udfyld formularen med jeres forespørgsel og vi kontakter jer inden for 24 timer på hverdage.

SENESTE NYHEDER