Skip to main content

Website & Webshop | webudvikling

Lad os bygge dit digitale imperium fra bunden med vores website- og webshopløsninger! Vi er ikke bange for at tage udfordringen op og skabe websites og webshops, der får dit brand til at shine online.

Vores talentfulde udviklere er digitale mestre, der kombinerer deres tekniske knowhow med kreativitet for at skabe visuelt imponerende og brugervenlige digitale oplevelser. Vi tager din vision og omdanner den til et unikt online univers, der fanger opmærksomheden og engagerer dine besøgende.

Websites eller webshops til din virksomhed:

  • 30-45 min fotosession ude eller inde
  • 1 redigeret billede i høj opløsning
  • Fri kørsel i 5 km radius fra Hørsholm. (Herefter 3,8 kr. pr. km)
  • Ekstra billeder (200 kr pr. stk)
  • Flere personer (150 kr pr. person)

Pris: 1200 kr

Fotos i hele DK

Vi har base i Hørsholm, men vi tilbyder dig at få taget dit nye portræt uanset hvor i Danmark du befinder dig.

Mobilt fotostudie

Vi opsætter gerne fotostudie direkte i dit hjem, på arbejdspladsen eller til udendørs portrætter på en lokation.

Hurtig svartid

Halding Foto stræber efter at svare dig hurtigt og gerne inden for 24 timer, fra at du har sendt din henvendelse.

Portræt: Få taget dit portræt udendørs eller i fotostudie

Hos Halding Foto kan du få taget et unikt portræt af dig selv eller sammen med familie og venner. Halding Foto byder dig velkommen til en god fotosession og kommer gerne med gode forslag til en lokation, der passer til netop dit behov.

Vi stræber efter, at dit portræt skal afspejle dig og din personlighed. Halding Foto benytter sig altid af professionel lysopsætning eller lystærke objektiver og går højt op i god billedkvalitet. Få taget et udendørs portræt til evigt minde, eller lad Halding Foto sætte mobilt studie op hjemme hos dig.

Se de seneste portrætter i galleriet

Mark Halding Fotograf

Halding Foto tilbyder dig en unik portrætoplevelse.

Vi er stolte af vores portrætfotografering, og vi vil gøre alt for at gøre din fotosession til en uforglemmelig oplevelse. Vi kan næsten garantere, at du vil gå derfra med et eller flere billeder af høj kvalitet, der vil vare for evigt.

Du kan enten vælge at få taget dit portrætfoto udendørs eller indendørs. Halding Foto sætter gerne fotostudie op i din private bolig til et portrætfoto.

Du kan vælge mellem forskellige pakker, alt efter hvor mange personer der deltager i fotosessionen og hvilken lokation du ønsker, at vi skal fotografere ved.

Kontakt vores portrætfotograf i dag og få et minde for livet.

Anbefalinger fra Trustpilot

Neuro-virksomheden Cervello A/S sender Halding Foto fem stjerner. Da en serie bestyrelses-photos skulle tages oplevede vi et utrolig professionelt samarbejde med Mark Halding, både før, under og efter. Og slutresultatet - ja det blev en stribe flotte photos - og en super go kundeoplevelse.

HeleneCEO, Cervello

Mark tog vores bryllupsbilleder, fra starten i kirken til og med brudevalsen. Mark gjorde et rigtig godt stykke arbejde og leverede nogle rigtig flotte og sjove billeder. Han var behagelig og nem at arbejde sammen med, og fik os guidet godt igennem diverse billeder. Han kan klart anbefales!

Andreas

Vi fik taget billeder af vores lille dreng på ca. 4 måneder. Det var virkelig en god oplevelse og vi var intet mindre end rørt til tåre da vi så billederne. Mark kom med alt udstyr, så vi kunne lave et lille fotostudie i vante omgivelser. Billederne blev leveret hurtigt og meget flotte! Vi har også allerede booket Mark til vores næste større begivenhed.

Martin

Dejlig naturlig person, der kan få folk til at slappe af. Vi fik taget vores Guldbryllupsbilleder ude i en skov. Han fandt hurtigt flere steder, der egnede sig til fotografering.
Vi modtog de bedste billeder nogensinde og kan og vil anbefale Halding Foto til venner og bekendte.

Barbara

Mark får vores bedste anbefalinger. God kommunikation og hurtige svar hele vejen igennem. Professionel og behagelig. Og vigtigst- så er vi så tilfredse med resultatet af vores familiebilleder, som vi valgte at få taget i hjemmet. Det var nemt og bekvemt. 5 stjerner herfra.

Barbara

Behagelig atmosfære der gør det nemt at slappe af. Mark tog nogle super billeder jeg bruger på LinkedIn samt til andet professionelt brug - og som jeg har fået flere positive kommentarer på! Effektiv session med løbende kig og udvælgelse af billeder, hurtig leverance. Kan varmt anbefale Halding Foto.

KingaJobsøgende

Portræt: Printpriser

10×15 cm70 kr
13×18 cm90 kr
15×21 cm110 kr
18×24 cm130 kr
20×30 cm160 kr
30×42 cm240 kr

Har du andre ønsker til print af dine portrætter, kan du altid kontakte Halding Foto for en optimal løsning til dig.

Print priser hos Halding Foto
Se også

Festfotografi

#Fødselsdag #Bryllup #Events

Erhvervsfoto

#CV #Visuel Identitet #Miljø

Kontakt Halding Foto

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
×
×
WordPress Popup Plugin