Skip to main content

Københavns Universitets Gallafest 2022

Se eller gense alle billederne fra Københavns Universitets store Gallafest 2022.

Festfotografi

Festfotos i hele DK

Vi har base i Hørsholm, men vi tilbyder festfotografi uanset hvor i Danmark begivenheden finder sted.

MySelfie Photo Booth

Lej en Selfie Booth som et sjovt indslag til din fest. Oplagt til konfirmation, fødselsdag, bryllup og julefrokost.

Hurtig svartid

Halding Foto stræber efter at svare dig hurtigt og gerne inden for 24 timer, fra at du har sendt din henvendelse.

Mark Halding Fotograf

Halding Foto tilbyder dig en unik oplevelse til din fest

Når du planlægger din næste fest, er det vigtigt at have en professionel fotograf, der kan fange de særlige øjeblikke og minder. Halding Foto er det perfekte valg til at sikre, at dine minder bliver fanget i høj kvalitet og med øje for detaljer.

Vores festfotograf er ekspert i at fange de perfekte øjeblikke og skabe en autentisk og smuk fortælling om din fest. Vores fotograf har en unik evne til at få alle til at føle sig trygge og afslappede foran kameraet, hvilket skaber en unik atmosfære, der forhåbentlig kan ses i de færdige billeder.

Hos Halding Foto tilbyder vi også print af dine festbilleder i alle størrelser. Så hvis du ønsker at have et fysisk minde fra din fest, kan vores festfotograf levere dette til dig.

Vi glæder os til at høre fra dig og finde den bedste løsning til netop din fest.

Anbefalinger fra Trustpilot

Mark tog vores bryllupsbilleder, fra starten i kirken til og med brudevalsen. Mark gjorde et rigtig godt stykke arbejde og leverede nogle rigtig flotte og sjove billeder. Han var behagelig og nem at arbejde sammen med, og fik os guidet godt igennem diverse billeder. Han kan klart anbefales!

Andreas

Behagelig atmosfære der gør det nemt at slappe af. Mark tog nogle super billeder jeg bruger på LinkedIn samt til andet professionelt brug - og som jeg har fået flere positive kommentarer på! Effektiv session med løbende kig og udvælgelse af billeder, hurtig leverance. Kan varmt anbefale Halding Foto.

KingaJobsøgende

Dejlig naturlig person, der kan få folk til at slappe af. Vi fik taget vores Guldbryllupsbilleder ude i en skov. Han fandt hurtigt flere steder, der egnede sig til fotografering.
Vi modtog de bedste billeder nogensinde og kan og vil anbefale Halding Foto til venner og bekendte.

Barbara

Neuro-virksomheden Cervello A/S sender Halding Foto fem stjerner. Da en serie bestyrelses-photos skulle tages oplevede vi et utrolig professionelt samarbejde med Mark Halding, både før, under og efter. Og slutresultatet - ja det blev en stribe flotte photos - og en super go kundeoplevelse.

HeleneCEO, Cervello

Vi fik taget billeder af vores lille dreng på ca. 4 måneder. Det var virkelig en god oplevelse og vi var intet mindre end rørt til tåre da vi så billederne. Mark kom med alt udstyr, så vi kunne lave et lille fotostudie i vante omgivelser. Billederne blev leveret hurtigt og meget flotte! Vi har også allerede booket Mark til vores næste større begivenhed.

Martin

Mark får vores bedste anbefalinger. God kommunikation og hurtige svar hele vejen igennem. Professionel og behagelig. Og vigtigst- så er vi så tilfredse med resultatet af vores familiebilleder, som vi valgte at få taget i hjemmet. Det var nemt og bekvemt. 5 stjerner herfra.

Barbara
Se også

Portrætter

#Profilbillede #Familie #Gaver

Erhvervsfoto

#CV #Visuel Identitet #Miljø

Kontakt Halding Foto

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
×
×
WordPress Popup Plugin