Grafisk design til jeres virksomhed

Halmedia samarbejder med jer om udviklingen af jeres visuelle identitet. Grafiske elementer kan give jeres virksomhed et genkendeligt udtryk, der skaber troværdighed hos jeres kunder.
Et flot design er vigtigt for et godt førstehåndsindtryk.

   Logo-design

   Flyers og plakater

   Andre tryksager

Kontakt Halmedia for pris
Logo-design

Et unikt grafisk logo skaber en genkendelig visuel identitet, som er den røde tråd i virksomhedens profilering og branding. Et logo giver en oplevelse af autensitet og troværdighed. Logoet skal appellere til målgruppen for jeres virksomhed og visualisere, hvad I står for. Ønsker I en grafisk rentegning af jeres eksisterende logo, tilbyder vi også det.

Flyers og plakater

Vi tager udgangspunkt i din virksomheds visuelle identitet, når vi designer moderne og indbydende flyers eller plakater.
Udvikling af grafiske flyers og plakater foregår i tæt samarbejde mellem jeres virksomhed og Halmedia. På den måde pejler vi os sammen ind på jeres visuelle identitet.

Andre tryksager

Halmedia designer tryksager i alle afskygninger. Visitkort, kataloger, trykte bøger, bannere, fotostater er blot et udpluk af de tryksager, vi tilbyder.
Vi lægger meget vægt på at understrege jeres virksomheds DNA, så modtageren nemt kan afkode firmaets visuelle identitet.

Har Halmedia vækket interesse?

Kontakt Halmedia og lad os sammen finde frem til en løsning, der er skræddersyet til jeres virksomhed.

Udfyld formularen med jeres forespørgsel og vi kontakter jer inden for 24 timer på hverdage.

SENESTE NYHEDER