Skip to main content

Fotograf og festfotograf i Trørød og omegn.

Søger du en fotograf i- og omkring Trørød? Halding Foto er din fotograf til portræt eller til den store fest. Vi fotograferer i hele Danmark og glæder os meget til at høre fra dig.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

 • Portrætter
 • Festfotografering
 • Erhversfotografering

Portrætter

Erhvervsfoto

Festfotografi

Kontakt

Fotos nær Trørød

Portræt- eller festfotografier i Trørød og omegn. Befinder du dig ikke i Trørød, så fotograferer vi også i resten af DK.

Mobilt fotostudie

Vi gør det nemt for dig som bor i Trørød. Vi tilbyder at sætte fotostudie op direkte i dit hjem eller på arbejdspladsen.

Hurtig svartid

Halding Foto stræber efter at svare dig hurtigt og gerne inden for 24 timer, fra at du har sendt din henvendelse.

Søger du fotograf nær Trørød?
Skab uforglemmelige minder med Halding Fotos kreative øjne

Du har måske googlet ”fotograf søges” eller ”bedste fotograf i Trørød” og hurtigt mistet modet pga. for mange valg. Det er nemlig en jungle og det kan være enormt svært at skille fårene fra bukkene når det kommer til at udvælge en god fotograf i Trørød.

Vi har base nær Trørød og fotograferer særligt meget i både Trørød centrum og byerne uden for Trørød. Vi tilbyder både at sætte mobilt fotostudie op i din private bolig – eller direkte på din arbejdsplads. Derudover fotograferer vi naturligvis også udendørs i nogle af de flotte områder i- og omkring Trørød. Om det er i din have eller i Trørød Midtby, så står vi klar til at portrættere netop dig eller dine nærmeste.

Se de seneste billeder i galleriet

Book en fotograf i Trørød

Book dit næste fotoshoot hos Halding Foto – hvad end du bor i- eller uden for Trørød. Vi fotograferer i hele Danmark og skyder både portrætter, business portrætter og festfotografi. Halding Foto har base nær Trørød og sætter gerne mobilt studie op eller skyder dit portræt udendørs på din favorit lokation i- og omkring Trørød.

 • Portrætter
 • Festfotografering
 • Erhversfotografering
Anmeldelser

Neuro-virksomheden Cervello A/S sender Halding Foto fem stjerner. Da en serie bestyrelses-photos skulle tages oplevede vi et utrolig professionelt samarbejde med Mark Halding, både før, under og efter. Og slutresultatet - ja det blev en stribe flotte photos - og en super go kundeoplevelse.

HeleneCEO, Cervello

Mark tog vores bryllupsbilleder, fra starten i kirken til og med brudevalsen. Mark gjorde et rigtig godt stykke arbejde og leverede nogle rigtig flotte og sjove billeder. Han var behagelig og nem at arbejde sammen med, og fik os guidet godt igennem diverse billeder. Han kan klart anbefales!

Andreas

Vi fik taget billeder af vores lille dreng på ca. 4 måneder. Det var virkelig en god oplevelse og vi var intet mindre end rørt til tåre da vi så billederne. Mark kom med alt udstyr, så vi kunne lave et lille fotostudie i vante omgivelser. Billederne blev leveret hurtigt og meget flotte! Vi har også allerede booket Mark til vores næste større begivenhed.

Martin

Dejlig naturlig person, der kan få folk til at slappe af. Vi fik taget vores Guldbryllupsbilleder ude i en skov. Han fandt hurtigt flere steder, der egnede sig til fotografering.
Vi modtog de bedste billeder nogensinde og kan og vil anbefale Halding Foto til venner og bekendte.

Vibeke

Mark får vores bedste anbefalinger. God kommunikation og hurtige svar hele vejen igennem. Professionel og behagelig. Og vigtigst- så er vi så tilfredse med resultatet af vores familiebilleder, som vi valgte at få taget i hjemmet. Det var nemt og bekvemt. 5 stjerner herfra.

Barbara

Behagelig atmosfære der gør det nemt at slappe af. Mark tog nogle super billeder jeg bruger på LinkedIn samt til andet professionelt brug - og som jeg har fået flere positive kommentarer på! Effektiv session med løbende kig og udvælgelse af billeder, hurtig leverance. Kan varmt anbefale Halding Foto.

KingaJobsøgende
Portfolio
Parbillede af brud og gom ved Bryllup

Nanna & Martin

marts 13, 2023

Festfotografi

Københavns Universitet

marts 13, 2023

Erhvervsfotografi i virksomhed

Expres2ion Biotechnologies

februar 6, 2023

Business portræt

Eg Grafisk

februar 27, 2022

Erhvervsfotografi i virksomhed

TeesuVac

august 18, 2021

Mere end 12-Ã¥rs erfaring

Halding Foto er en dansk fotograf, som er tilknyttet enkeltmandsvirksomheden Halding Foto. Halding Foto har hjemme nær Trørød, og fotograferer med et mobilt studie hjemme i din private bolig eller på arbejdspladsen.

I Halding Foto arbejder du med en fotograf, der har over 12 års erfaring i branchen. Dette giver dig mulighed for at få en personlig samtale om dine ønsker og behov – og dermed finde ud af, hvordan vi bedst kan understøtte dem.

Hvis du vil have professionelle portrætter af dig selv eller dine børn, til familiefesten eller til vigtige begivenheder i livet så kontakt Halding Foto her på siden eller direkte på tlf. +45 23 63 85 59 eller mail mark@haldingfoto.dk.

Priseksempler designet til dig

Klassisk portræt

fra1200kr
 • 30-60 min fotosession ude eller inde
 • 1 redigeret billede i høj opløsning
 • Fri kørsel i en radius af 5 km fra postnummer 2970. (derefter 3,8 kr. pr. km)
 • 200 kr pr. ekstra billede
 • Flere personer (150,- pr. person)

Festfotografi

fra3000kr
 • 1 times festfotograf ved begivenhed / event
 • Ca. 60 redigerede billeder i høj opløsning
 • Fri kørsel i en radius af 5 km fra postnummer 2970. (derefter 3,8 kr. pr. km)
 • 1000 kr pr. ekstra time
 • Mulighed for flere billeder
 • Mulighed for at leje Myselfie

Erhvervsfotografi

spørg for pris
Herunder mulighed for bl.a:
 • Businessportræt til LinkedIn / CV
 • Billeder til virksomhedsprofiler / Annual Report
 • Medarbejder portrætter
 • Miljøbilleder / visuel identitet
 • Packshots

Kontakt Halding Foto

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
×
×
WordPress Popup Plugin