Skip to main content

Forsikringsfotografering af personskade eller ar.

Hvordan bliver jeg fotograferet ifm. min forsikringssag?

Du kommer blot forbi i vores fotostudie i Hørsholm, Nordsjælland. Så sørger vi for at fotografere din skade med udgangspunkt i de krav dit forsikringsselskab har udstedt.
Det eneste du skal medbringe, er brevet fra dit forsikringsselskab, så sørger vi for, at tage de rette billeder.

  • 10-20 min fotosession
  • Du modtager alle billeder pÃ¥ mail
Forsikringsbillede fotografering

FÃ¥ taget et billede af din skade eller ar til forsikringsselskabet her.

Hvis du har fået en personskade og skal have dit forsikringsselskab til at kigge på sagen, skal du have taget et forsikringsbillede hos en professionel fotograf.
Uanset om du har været ude for et færdselsuheld, arbejdsskade, ansvarsskade, tandskade eller et andet ulykkestilfælde, så er vi klar til at hjælpe med fotograferingen af dit ar og personskade.
Der er mange krav / instrukser der skal opfyldes ifm. optagelse af et skadesfoto. Bl.a. kræver forsikringsselskabet typisk en passende lyssætning, bestemte farver, lys studie baggrund, flere vinkler, særligt filformat osv. Typisk skal der desuden fotograferes mange vinkler og flere afstande af skaden / vansiret, så din erstatningssag kan blive godkendt.
Vi sørger for at sende billeddokumentation af din personskade til dig eller direkte til din forsikring efter endt fotografering.
Vi er altid opdateret i arbejdsmarkedets erhvervssikring / AES vurdering af skader og sørger for at gennemlæse kravene fra din specifikke forsikring, hvad end det er Tryg, GF Forsikring, Top Danmark, IF, AES eller noget andet.

Mark Halding Fotograf

Er du interesseret i vores fotograf?

Hvis du ønsker at booke en fotograf til dit næste portræt, så tøv ikke med at kontakte os her. Du er altid velkommen til at skrive direkte til vores portrætfotograf hos Halding Foto – så finder vi en optimal løsning til dig. Vores fotograf kan desuden printe billederne efter fotoshoot i alle størrelser. Spørg blot hvis du har nogle særlige ønsker til dette.

Anbefalinger fra Trustpilot

Mark tog vores bryllupsbilleder, fra starten i kirken til og med brudevalsen. Mark gjorde et rigtig godt stykke arbejde og leverede nogle rigtig flotte og sjove billeder. Han var behagelig og nem at arbejde sammen med, og fik os guidet godt igennem diverse billeder. Han kan klart anbefales!

Andreas

Behagelig atmosfære der gør det nemt at slappe af. Mark tog nogle super billeder jeg bruger på LinkedIn samt til andet professionelt brug - og som jeg har fået flere positive kommentarer på! Effektiv session med løbende kig og udvælgelse af billeder, hurtig leverance. Kan varmt anbefale Halding Foto.

KingaJobsøgende

Dejlig naturlig person, der kan få folk til at slappe af. Vi fik taget vores Guldbryllupsbilleder ude i en skov. Han fandt hurtigt flere steder, der egnede sig til fotografering.
Vi modtog de bedste billeder nogensinde og kan og vil anbefale Halding Foto til venner og bekendte.

Barbara

Neuro-virksomheden Cervello A/S sender Halding Foto fem stjerner. Da en serie bestyrelses-photos skulle tages oplevede vi et utrolig professionelt samarbejde med Mark Halding, både før, under og efter. Og slutresultatet - ja det blev en stribe flotte photos - og en super go kundeoplevelse.

HeleneCEO, Cervello

Vi fik taget billeder af vores lille dreng på ca. 4 måneder. Det var virkelig en god oplevelse og vi var intet mindre end rørt til tåre da vi så billederne. Mark kom med alt udstyr, så vi kunne lave et lille fotostudie i vante omgivelser. Billederne blev leveret hurtigt og meget flotte! Vi har også allerede booket Mark til vores næste større begivenhed.

Martin

Mark får vores bedste anbefalinger. God kommunikation og hurtige svar hele vejen igennem. Professionel og behagelig. Og vigtigst- så er vi så tilfredse med resultatet af vores familiebilleder, som vi valgte at få taget i hjemmet. Det var nemt og bekvemt. 5 stjerner herfra.

Barbara
Se også

Portrætter

#Profilbillede #Familie #Gaver

Erhvervsfoto

#CV #Visuel Identitet #Miljø

Kontakt Halding Foto

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
×
×
WordPress Popup Plugin