Skip to main content

Festfotograf til det næste firmaarrangement

Festfotograf til din næste firmafest?

  • 1 times festfotograf ved firmaarrangement / fest
  • Ca. 60 redigerede billeder i høj opløsning
  • Fri kørsel i 5 km radius fra Hørsholm. (Herefter 3,8 kr. pr. km)
  • 1000 kr pr. ekstra time
  • Ekstra billeder kan tilkøbes

Pris fra: 3000 kr

Festfotos i hele DK

Vi har base i Hørsholm, men vi tilbyder festfotografi uanset hvor i Danmark begivenheden finder sted.

MySelfie Photo Booth

Lej en Selfie Booth som et sjovt indslag til din firmafest. Oplagt til fx jubilæum og julefrokost.

Hurtig svartid

Halding Foto stræber efter at svare dig hurtigt og gerne inden for 24 timer, fra at du har sendt din henvendelse.

Book vores fotograf til det næste arrangment i virksomheden 

Festfotograf til jeres næste firmafest? Book Halding Foto til jeres virksomheds næste firmaarrangement. Vores festfotograf agerer ”fluen på væggen” og fanger stemningen i løbet af dagen / aftenen. Hvad end jeres firma holder jubilæum, konference, firmafest eller fødselsdag, står Halding Foto klar med en festfotograf til jeres event i hele landet.

Overlad trygt al fotografering til Halding Fotos erfarne festfotograf, så I kan koncentrere jer om det vigtigste – nemlig jeres event.

Holder jeres firma / virksomhed jubilæum, konference eller lignende sætter Halding Foto gerne et mobilt studie op til professionelle portrætter af alle deltagere og gæster. Priser er ekskl. moms.

Har du brug for en photo booth / selfie booth til jeres fest, så kan I desuden booke en Myselfie her

Se de seneste festbilleder i galleriet

Anbefalinger fra Trustpilot

Mark tog vores bryllupsbilleder, fra starten i kirken til og med brudevalsen. Mark gjorde et rigtig godt stykke arbejde og leverede nogle rigtig flotte og sjove billeder. Han var behagelig og nem at arbejde sammen med, og fik os guidet godt igennem diverse billeder. Han kan klart anbefales!

Andreas

Behagelig atmosfære der gør det nemt at slappe af. Mark tog nogle super billeder jeg bruger på LinkedIn samt til andet professionelt brug - og som jeg har fået flere positive kommentarer på! Effektiv session med løbende kig og udvælgelse af billeder, hurtig leverance. Kan varmt anbefale Halding Foto.

KingaJobsøgende

Dejlig naturlig person, der kan få folk til at slappe af. Vi fik taget vores Guldbryllupsbilleder ude i en skov. Han fandt hurtigt flere steder, der egnede sig til fotografering.
Vi modtog de bedste billeder nogensinde og kan og vil anbefale Halding Foto til venner og bekendte.

Barbara

Neuro-virksomheden Cervello A/S sender Halding Foto fem stjerner. Da en serie bestyrelses-photos skulle tages oplevede vi et utrolig professionelt samarbejde med Mark Halding, både før, under og efter. Og slutresultatet - ja det blev en stribe flotte photos - og en super go kundeoplevelse.

HeleneCEO, Cervello

Vi fik taget billeder af vores lille dreng på ca. 4 måneder. Det var virkelig en god oplevelse og vi var intet mindre end rørt til tåre da vi så billederne. Mark kom med alt udstyr, så vi kunne lave et lille fotostudie i vante omgivelser. Billederne blev leveret hurtigt og meget flotte! Vi har også allerede booket Mark til vores næste større begivenhed.

Martin

Mark får vores bedste anbefalinger. God kommunikation og hurtige svar hele vejen igennem. Professionel og behagelig. Og vigtigst- så er vi så tilfredse med resultatet af vores familiebilleder, som vi valgte at få taget i hjemmet. Det var nemt og bekvemt. 5 stjerner herfra.

Barbara

Printpriser

10×15 cm70 kr
13×18 cm90 kr
15×21 cm110 kr
18×24 cm130 kr
20×30 cm160 kr
30×42 cm240 kr

Har du andre ønsker til print af dine festbilleder, kan du altid kontakte Halding Foto for en optimal løsning til dig.

Print priser hos Halding Foto
Se også

Portrætter

#Profilbillede #Familie #Gaver

Erhvervsfoto

#CV #Visuel Identitet #Miljø

Kontakt Halding Foto

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
×
×
WordPress Popup Plugin