Skip to main content

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan booker jeg en fotografering?

Du kan booke en fotografering via kontaktformularen på hjemmesiden eller ved at kontakte Halding Foto direkte på mail: mark@haldingfoto.dk eller telefon: +45 23 63 85 59.

Hvem ejer fotorettighederne?

Du har som køber brugsrettighed over dine billeder. Det betyder, at du kan bruge dine billeder de steder, du ønsker. Det er dog Halding Foto, der har ophavsretten til billederne, og du må derfor ikke videresælge dem til 3. person. Halding Foto forbeholder sig ret til at bruge udvalgte billeder på haldingfoto.dk og til markedsføring. Hvis du ikke ønsker at Halding Foto deler dine billeder, bedes du sende en mail til mark@haldingfoto.dk, så bliver de naturligvis fjernet fra hjemmesiden igen.

Hvordan betaler jeg for mine billeder?

Du betaler først dine billeder, når de er færdigleveret hos dig. Du modtager sammen med dine billeder en faktura, der skal betales inden for 8 hverdage.

Kan I tage billeder i min private bolig?

Ja! Halding Foto er udstyret med et professionelt mobilt studie og tilbyder portrætfotografering til private kunder og til erhverv.

Hvor lang tid tager det at få mine billeder?

Bearbejdelsen af dine billeder varer mellem 1-14 dage alt efter omfanget.
De færdigredigerede billeder sendes til dig pr. mail, og kan hentes via et downloadlink. Dette link er gyldigt i 7 dage efter modtagelsen, og det skal derfor downloades, før fristen er udløbet.

Tilbyder I print af billederne?

Ja – Halding Foto tilbyder print i stort set alle størrelser og dimensioner pÃ¥ professionelt mat fotopapir. Se mulighed for print her.

Kan jeg annullere min fotografering?

Ja du kan godt aflyse en fotosession, hvis du bliver forhindret. Af hensyn til vores kalender, ser vi dog helst at du annullerer aftalen i så god tid som muligt.

Kontakt Halding Foto

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
×
×
WordPress Popup Plugin