Skip to main content

Erhvervsfotografi

Herunder bl.a. mulighed for:

  • Businessportræt til LinkedIn / CV
  • Billeder til virksomhedsprofiler / Annual Report
  • Medarbejder portrætter
  • Miljøbilleder / visuel identitet
  • Packshots

Pris: spørg for pris

Fotos i hele DK

Vi har base i Hørsholm, men vi tilbyder dig at få taget dine erhvervsbilleder uanset hvor i Danmark du befinder dig.

Mobilt fotostudie

Vi opsætter gerne fotostudie direkte i virksomheden, din private bolig eller til udendørs på en lokation.

Hurtig svartid

Halding Foto stræber efter at svare dig hurtigt og gerne inden for 24 timer, fra at du har sendt din henvendelse.

Skab et professionelt førsteindtryk med erhvervsfotografi fra Halding Foto

Hos Halding Foto tilbyder vi erhvervsfotografi, der hjælper dig med at præsentere dig selv og din virksomhed på den bedst mulige måde. Vi ved, at det rigtige billede kan være afgørende for din virksomheds succes, og derfor arbejder vi dedikeret på at skabe billeder, der skiller sig ud og viser dit firmas DNA og professionalisme.

Vi fotograferer med mobilt studie direkte i din virksomhed, hvilket gør det nemt for dig og dine medarbejdere at få taget professionelle billeder. Dette kan fx være til brug i årsrapporter / annual reports, visuel identitet eller til medarbejderportrætter. Vores mobile fotostudie giver os mulighed for at tage professionelle billeder i de omgivelser, der passer bedst til dig og din virksomhed.

Se de seneste erhvervsbilleder i galleriet

Mark Halding Fotograf

Erhvervsfotografi: Er du selvstændig eller jobsøgende?

Vi fotograferer desuden dig som er selvstændig eller jobsøgende og ønsker at skabe et professionelt og personligt udtryk i den online og offline tilstedeværelse. Vi ved, at det rigtige billede kan være afgørende for at skabe det rette førstehåndsindtryk og dermed åbne døre til nye karrieremuligheder.

Vi tilbyder bl.a. businessportrætter, portrætter til CV, LinkedIn og andre professionelle platforme. Vi ved, at det rigtige portræt kan være afgørende for din karriere, og vi arbejder tæt sammen med dig for at skabe et portræt, der viser din personlighed og professionalisme på den bedst mulige måde.

Vi tilbyder også portrætfotografering til ansøgninger, der hjælper dig med at fremhæve dine kvalifikationer og personlighed på en visuelt imponerende måde. Vi kan tage billeder i vores mobile fotostudie, eller fotografere dig direkte i din virksomhed eller private bolig – alt efter hvad der passer bedst til dine behov.

Vores erfaring inden for fotografering til selvstændige eller jobsøgende betyder, at vi ved, hvordan man skaber billeder, der formidler dit budskab. Vi ved også, at en professionel tilgang og et personligt udtryk er afgørende for at skabe billeder, der skiller sig ud og giver dig de bedste forudsætninger.

Anbefalinger fra Trustpilot

Neuro-virksomheden Cervello A/S sender Halding Foto fem stjerner. Da en serie bestyrelses-photos skulle tages oplevede vi et utrolig professionelt samarbejde med Mark Halding, både før, under og efter. Og slutresultatet - ja det blev en stribe flotte photos - og en super go kundeoplevelse.

HeleneCEO, Cervello

Mark tog vores bryllupsbilleder, fra starten i kirken til og med brudevalsen. Mark gjorde et rigtig godt stykke arbejde og leverede nogle rigtig flotte og sjove billeder. Han var behagelig og nem at arbejde sammen med, og fik os guidet godt igennem diverse billeder. Han kan klart anbefales!

Andreas

Vi fik taget billeder af vores lille dreng på ca. 4 måneder. Det var virkelig en god oplevelse og vi var intet mindre end rørt til tåre da vi så billederne. Mark kom med alt udstyr, så vi kunne lave et lille fotostudie i vante omgivelser. Billederne blev leveret hurtigt og meget flotte! Vi har også allerede booket Mark til vores næste større begivenhed.

Martin

Dejlig naturlig person, der kan få folk til at slappe af. Vi fik taget vores Guldbryllupsbilleder ude i en skov. Han fandt hurtigt flere steder, der egnede sig til fotografering.
Vi modtog de bedste billeder nogensinde og kan og vil anbefale Halding Foto til venner og bekendte.

Barbara

Mark får vores bedste anbefalinger. God kommunikation og hurtige svar hele vejen igennem. Professionel og behagelig. Og vigtigst- så er vi så tilfredse med resultatet af vores familiebilleder, som vi valgte at få taget i hjemmet. Det var nemt og bekvemt. 5 stjerner herfra.

Barbara

Behagelig atmosfære der gør det nemt at slappe af. Mark tog nogle super billeder jeg bruger på LinkedIn samt til andet professionelt brug - og som jeg har fået flere positive kommentarer på! Effektiv session med løbende kig og udvælgelse af billeder, hurtig leverance. Kan varmt anbefale Halding Foto.

KingaJobsøgende

Erhvervsfotografi: Printpriser

10×15 cm70 kr
13×18 cm90 kr
15×21 cm110 kr
18×24 cm130 kr
20×30 cm160 kr
30×42 cm240 kr

Har du andre ønsker til print af dine erhvervsbilleder, kan du altid kontakte Halding Foto for en optimal løsning til dig.

Print priser hos Halding Foto
Se også

Portrætter

#Profilbillede #Familie #Gaver

Festfotografi

#Fødselsdag #Bryllup #Events

Kontakt Halding Foto

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
×
×
WordPress Popup Plugin