Skip to main content

Business-portræt

Portræt udendørs eller i studie:

  • 20-30 min fotosession
  • 1 redigeret billede i høj opløsning
  • Mulighed for LinkedIn-optimering
  • Ved 4 eller flere personer er prisen 650,- pr. billede ekskl. moms
  • Ekstra billeder (200 kr pr. stk)

Pris: 1000 kr

Fotos i hele DK

Vi har base i Hørsholm, men vi tilbyder dig at få taget dit nye portræt uanset hvor i Danmark du befinder dig.

Mobilt fotostudie

Vi opsætter gerne fotostudie direkte i dit hjem, på arbejdspladsen eller til udendørs portrætter på en lokation.

Hurtig svartid

Halding Foto stræber efter at svare dig hurtigt og gerne inden for 24 timer, fra at du har sendt din henvendelse.

Få taget dit businessportræt til CV eller LinkedIn

Et businessportræt kan gøre en afgørende forskel i jagten på et nyt job eller til optimering af din virksomheds visuelle profil. Få taget et professionelt business / personaleportræt hos Halding Foto, hvad end det er et nyt profilbillede til Linkedin, til dit CV eller til personaleportræt i virksomheden.

Dit personlige foto vil udstråle professionalisme – Halding Foto stiller studie til rådighed, eller installerer mobilt studie direkte på arbejdspladsen eller i din private bolig. Kontakt vores fotograf, så vi sammen kan få taget et godt business portræt af dig.

Se galleri

Mark Halding Fotograf

Professionel portrætfotografering til erhvervslivet

Har du et ønske om et nyt business portræt til LinkedIn, virksomhedens hjemmeside, CV’et eller noget andet?

Et forretningsportræt kan gøre hele forskellen, når du skal finde et nyt job eller optimere din virksomheds visuelle profil. Få taget et professionelt erhvervs- / personaleportræt hos Halding Foto, uanset om det er et nyt profilbillede til Linkedin, til dit CV eller til personaleportræt i virksomheden.

Dit personlige foto vil udstråle professionalisme – Halding Foto stiller studie til rådighed, eller installerer mobilt studie direkte på din arbejdsplads eller privatbolig. Kontakt vores fotograf, så vi sammen kan tage et flot forretningsportræt af jer.

Neuro-virksomheden Cervello A/S sender Halding Foto fem stjerner. Da en serie bestyrelses-photos skulle tages oplevede vi et utrolig professionelt samarbejde med Mark Halding, både før, under og efter. Og slutresultatet - ja det blev en stribe flotte photos - og en super go kundeoplevelse.

HeleneCEO, Cervello

Mark tog vores bryllupsbilleder, fra starten i kirken til og med brudevalsen. Mark gjorde et rigtig godt stykke arbejde og leverede nogle rigtig flotte og sjove billeder. Han var behagelig og nem at arbejde sammen med, og fik os guidet godt igennem diverse billeder. Han kan klart anbefales!

Andreas

Vi fik taget billeder af vores lille dreng på ca. 4 måneder. Det var virkelig en god oplevelse og vi var intet mindre end rørt til tåre da vi så billederne. Mark kom med alt udstyr, så vi kunne lave et lille fotostudie i vante omgivelser. Billederne blev leveret hurtigt og meget flotte! Vi har også allerede booket Mark til vores næste større begivenhed.

Martin

Dejlig naturlig person, der kan få folk til at slappe af. Vi fik taget vores Guldbryllupsbilleder ude i en skov. Han fandt hurtigt flere steder, der egnede sig til fotografering.
Vi modtog de bedste billeder nogensinde og kan og vil anbefale Halding Foto til venner og bekendte.

Barbara

Mark får vores bedste anbefalinger. God kommunikation og hurtige svar hele vejen igennem. Professionel og behagelig. Og vigtigst- så er vi så tilfredse med resultatet af vores familiebilleder, som vi valgte at få taget i hjemmet. Det var nemt og bekvemt. 5 stjerner herfra.

Barbara

Behagelig atmosfære der gør det nemt at slappe af. Mark tog nogle super billeder jeg bruger på LinkedIn samt til andet professionelt brug - og som jeg har fået flere positive kommentarer på! Effektiv session med løbende kig og udvælgelse af billeder, hurtig leverance. Kan varmt anbefale Halding Foto.

KingaJobsøgende

Business portræt: Printpriser

10×15 cm70 kr
13×18 cm90 kr
15×21 cm110 kr
18×24 cm130 kr
20×30 cm160 kr
30×42 cm240 kr

Har du andre ønsker til print af dine business portrætter, kan du altid kontakte Halding Foto for en optimal løsning til dig.

Business portræt i virksomheden

Se også

Festfotografi

#Fødselsdag #Bryllup #Events

Erhvervsfoto

#CV #Visuel Identitet #Miljø

Nyt billede til dit CV:

Et godt billede kan gøre en verden til forskel i dit CV. Det er ofte det første, arbejdsgiveren ser, når de åbner dit CV, og det kan være med til at danne et indtryk af dig som person. Derfor er det vigtigt at have et professionelt og tilpas billede på dit CV.

Et godt profilbillede kan vise arbejdsgiveren, at du er professionel og tager din jobsøgning alvorligt. Det kan også vise, at du er åben, venlig og tilgængelig. Et billede, hvor du smiler, kan give arbejdsgiveren et positivt indtryk af dig som person, og gøre det mere sandsynligt, at de vil invitere dig til et jobsamtale.

Et professionelt billede kan også være med til at skille dig ud fra mængden. I dag er det nemt at tage et billede med ens smartphone, men et professionelt billede er ofte skarpere og har bedre kvalitet. Det kan vise arbejdsgiveren, at du er villig til at investere i din jobsøgning og gøre dig mere attraktiv som ansøger.

Det er vigtigt at vælge et billede, der er passende til den stilling, du søger. Hvis du søger en stilling i en kreativ branche, kan et mere kreativt billede være passende. Hvis du søger en stilling i en mere formel branche, kan et mere formelt billede være passende.

Hos Halding Foto tilbyder vi professionelle fotografering, der kan hjælpe dig med at få det perfekte profilbillede til dit CV. Vores erfarne fotografer vil hjælpe dig med at finde den rigtige vinkel og pose, og sørge for at du får et billede, der viser dig fra din bedste side.

I en konkurrencedygtig arbejdsmarked, er det vigtigere end nogensinde at gøre alt for at skille sig ud. Et godt profilbillede på dit CV er en nem og effektiv måde at gøre netop det på. Tøv ikke med at kontakte os for at få mere information om vores fotografering til CV’et.

Book vores fotograf til et business portræt af dig ved at kontakte os direkte.

Kontakt Halding Foto

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
×
×
WordPress Popup Plugin